Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
{ "homeurl": "http://sztarlexikon.24.hu/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "70px", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "Nincs találat!", "didyoumeantext": "Így gondoltad:", "defaultImage": "http://sztarlexikon.24.hu/wp-content/plugins/ajax-search-lite/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "defaultsearchtext": "", "autocomplete": { "enabled" : 0, "lang" : "en" }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "redirectonclick": 0, "trigger_on_facet_change": 0, "settingsimagepos": "right", "hresultanimation": "fx-none", "vresultanimation": "fx-none", "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "iianimation": "1", "analytics": 0, "analyticsString": "ajax_search-{asl_term}" }
12286138_711767275624480_1879869196_n-300x200
Bandart

A Bandart a Hungary’s Got Talent egyik legkülönlegesebb produkcióját elevenítette meg a színpadon. Egyedülálló művészetükben ötvözik a táncot és az élő animációt.

Szabi egy digitális rajztáblán rajzol, amit egy projektor segítségével a falra vetít, Kata pedig táncával követi az ábrákat. Mindig újabb technikai kütyüket próbálnak ki, élőben készített animációt hoznak létre különböző digitális eszközök segítségével. Céljuk olyan tartalmas darabok megvalósítása, amelyek érzelmileg és gondolatilag is megérintik a közönséget.

A tehetségkutatóban egy lány jellemfejlődését mutatták be káprázatos előadásukban. Továbbjutásuk nem volt kérdéses, a zsűri aranygombbal küldte őket az élő show-ba.

A duó tagjai nem csak a munkában, de a magánéletben is egy párt alkotnak. Ennek köszönhetően nagyon jól működnek együtt a színpadon, tudják és érzik egymás gondolatait, rezdüléseit.

(fotók: facebook.com/bandart)

Bandart Dancing Graffiti

cikkek

adatok

Produkció: élő animáció és tánc

Tagok: Lengyel Katalin és Tóth Zs. Szabolcs

még több adat